UGL-utbildning, Försvarsmakten

För dig som är chef eller ledare och vill utveckla ditt ledarskap och harmonin i din grupp är en UGL-utbildning att rekommendera. Försvarsmakten utvecklade UGL i början på 80-talet när deras ledarskap behövde gå från ett maktorienterat till ett samverkansorienterat synsätt. UGL står för Utveckling av Grupp och Ledare och hade för avsikt att höja produktiviteten och effektiviteten inom värnpliktsförsvaret, ett mål som uppnåddes genom en förändrar attityd och ett förbättrat beteenden.

En UGL-utbildning passar såväl Försvarsmakten som Universitet

Jag heter Mats Bergström och ger kurser ledarskap, grupp-, organisations- och verksamhetsutveckling. Jag arbetar även med konflikthantering på ett praktiskt plan. Med 25 års erfarenhet i ryggen vet jag vad som krävs för att utveckla ett ledarskap och en grupp på bästa sätt och min UGL-utbildning har tagits av såväl Försvarsmakten som Karolinska Institutet, Umeå Universitet, Utrikesdepartementet i Norge, Domstolsverket samt många kommuner och landsting.

Gör som Försvarsmakten, gå en utvecklande UGL-utbildning!

Inom Försvarsmakten är en UGL-utbildning obligatorisk i officersutbildningen. Utöver det riktar sig UGL till personer på alla nivåer inom alla typer av organisationer. Kursen är upplevelsebaserad och blandar praktiska övningar med teori och fakta. Syftet är att deltagarna ska få en ökad förståelse för hur en grupp fungerar, hur konflikter ska hanteras, konsten att ta och ge feedback mm.

Tveka inte att kontakta mig om du vill veta mer om den UGL-utbildning jag framgångsrikt gett bland annat Försvarsmakten samt många andra organisationer.

Läs mer om UGL-utbildning för Försvarsmakten genom att trycka HÄR

Välkommen!

Sitemap