UGL-kurs, Försvarsmakten

För dig som är chef eller ledare och vill utveckla ditt ledarskap samt harmonin i din grupp är en UGL-kurs att rekommendera. Försvarsmakten utvecklade UGL i början på 80-talet när deras ledarskap behövde gå från ett maktorienterat till ett samverkansorienterat synsätt. UGL står för Utveckling av Grupp och Ledare och hade för avsikt att höja produktiviteten och effektiviteten inom värnpliktsförsvaret, ett mål som uppnåddes genom en förändrar attityd och ett förbättrat beteenden.

En UGL-kurs som passar såväl Försvarsmakten som Falu Kommun

Jag heter Mats Bergström och ger kurser ledarskap, grupp-, organisations- och verksamhetsutveckling. Jag arbetar även med konflikthantering på ett praktiskt plan. Med 25 års erfarenhet i ryggen vet jag vad som krävs för att utveckla ett ledarskap och en grupp på bästa sätt och min UGL-kurs har tagits av såväl Försvarsmakten som Karolinska Institutet, STATOIL, Manpower, Domstolsverket samt många kommuner och landsting.

Gör som Försvarsmakten, gå en UGL-kurs!

Inom Försvarsmakten är en UGL-kurs obligatorisk i utbildningen till officer. Utöver det riktar sig UGL till personer på alla nivåer inom alla typer av organisationer. Kursen är upplevelsebaserad och blandar praktiska övningar med teori och fakta. Syftet är att deltagarna ska få en ökad förståelse för hur en grupp fungerar, hur konflikter ska hanteras, konsten att ta och ge feedback mm.

Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer om den UGL-kurs jag, framgångsrikt, gett bland annat Försvarsmakten samt många andra organisationer.

Om du vill läsa mer om UGL-kurs för Försvarsmakten tryck HÄR

Sitemap