Bra UGL-utbildning

Välkommen till Mats Bergström Konsult AB. Jag ger kurser inom ledarskap, grupputveckling och konflikthantering samt ger en erkänt bra UGL-utbildning. Mina uppdragsgivare inkluderar bland annat Försvarshögskolan, Mitthögskolan, Umeå Universitet, Domstolsverket och Utrikesdepartementet i Norge samt ånga kommuner och landsting.

Med mina 25 år i branschen är jag väl insatt i vad som gör en bra chef och ledare samt vad en bra UGL-utbildning innefattar.

En bra UGL-utbildning som är upplevelsebaserad

UGL står för Utveckling av Grupp och Ledare och har på kort tid blivit en av Sveriges mest populära kurser. En bra UGL-utbildning ska främst medföra att förhållningssätt och beteenden hos chefer/ledare ligger i linje med organisationens värderingar och att rätt saker görs på rätt sätt.

UGL bygger övergripande på forskningsmässigt säkerställda och beprövade modeller som ett välfungerande medel för att få individer att fungera tillsammans i harmoni och effektivitet. En bra UGL-utbildning med mig är upplevelsebaserad där praktiska övningar varvas med teori och fakta.

Vill du veta mer om den UGL-utbildning jag ger eller om någon av mina andra kurser är du mer än välkommen att ta kontakt med mig.

Du kan även läsa mer om bra UGL-utbildning HÄR

Sitemap